cropped-Blush-Wave-Desktop-Wallpaper-2048-x-1000-px-1.png

Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tiedot

Sivuapu-sivusto myy jatkuvaveloitteisia jäsenyystuotteita, jotka oikeuttavat osaajasivun/osaajasivujen julkaisemisen palvelussa. Verkkoupan tuotteita myy Sivutaikuri Oy (y-tunnus 3174523-2), joka vastaa kaikista verkkokauppatoiminnoista.

Myymme palveluita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Arvonlisävero 24 % lisätään hintoihin kassalla. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Palveluiden ostaminen verkkokaupasta

Jäsenyystuotteet tilataan internetin välityksellä sivuapu.fi ostoskorin kautta. 

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen liitteenä seuraa kirjanpitokelpoinen kuitti. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilauksen jälkeen voit kirjautua sivustolle käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Oma tili -linkin kautta löydät tilaustesi tiedot sekä  voimassa olevat jäsenyydet ja niihin liittyvät osaajasivut tilastoineen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitus- ja peruutusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

Pankkiyhteys: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken

Maksukortit: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Toistuvaismaksut

Jäsenyystuotteiden myynnissä käytetään toistuvaismaksuja, jolloin ainoana maksutapana toimii korttimaksu (Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit).

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Jäsenyyden ehdot

Jäsen on vastuussa osaajasivunsa sisällöstä. Sisällön tulee olla asiaankuuluvaa ja linkityksissä noudatetaan sivuston sääntöjä (kts. Linkityssäännöt)

Osaajasivun lomakkeella on käytössä kaksi WYSIWYG-editoria, jotka mahdollistaa tekstin monipuolisen muokkaamisen ja koodin lisäämisen.

Custom koodin lisääminen sivustolle on ehdottomasti kiellettyä. Mikäli jäsen lisää osaajasivulle koodia ja se rikkoo jotakin, vastaa jäsen korjaamisesta johtuvista kustannuksista, saa toiminnastaan sopimussakon (500 €) ja jäsenyys perutaan välittömästi ja lopullisesti.

Tilauksen peruuttaminen / päättäminen

Jäsenyystuotteen osto on sitova. Jos kuitenkin haluat peruuttaa tilauksesi, voimme ehkä löytää jonkun ratkaisun. Voit ottaa yhteyttä aspa@sivuapu.fi

Jäsen voi lopettaa toistuvat maksut Oma tili -sivun kautta. Maksujen lakattua osaajasivu siirretään luonnokseksi ja jäsenyys jää tauolle, kun sopimuskausi päättyy. Jäsenyyden voi asettaa päättymään kunkin laskutuskauden loppuun.

Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin tilaus- ja toimitusehtoihin sekä sivuston ja ostajan välistä tilausta ja sopimusta koskeviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia.

Sivuapu-sivusto pyrkii ensisijaisesti ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet neuvottelemalla. Jos käyttöehtoja ja/tai tilausta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, kuluttaja-asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Ennen yhteydenottoa kuluttajariitalautakuntaan ostajan tulee olla yhteydessä lähimmän maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttaja-asiakas voi myös saattaa käyttöehtoihin ja/tai Tilaukseen liittyvän erimielisyyden ratkaistavaksi Euroopan komission ylläpitämän niin kutsutun verkkovälitteisen riidanratkaisun kautta (http://ec.europa.eu/odr).

Käyttöehtoihin ja/tai Tilaukseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti Keski-Suomen käräjäoikeudessa. Kuluttajan asemassa oleva ostaja voi kuitenkin aina nostaa kanteen tai olla vastaajana myös asuinpaikkansa toimivaltaisessa alioikeudessa.

Käyttöehtojen muuttaminen

Sivuapu-sivustolla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja julkaisemalla uudet käyttöehdot verkkokaupassa ja ilmoittamalla rekisteröidyille käyttäjille muutoksista käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjä hyväksyy muutetut käyttöehdot jatkamalla Verkkokaupan käyttöä ehtomuutosten julkaisun jälkeen.

Vastuunrajoitus

Sivuapu-sivusto ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka ostajalle aiheutuu Verkkokaupan tai tuotteiden käytöstä.

Tässä kohdassa mainittu vastuunrajoitus ei rajoita kuluttajan pakottavan lainsäädännön mukaisia oikeuksia korvaukseen.